img
Mulan, Aladdin ve Herkül Filmlerinin Dublaj Çevirilerinde ‘Kültürlerin’ Yansıtımı: Disney Animasyonlarının Çevirilerine Yönelik Eğitim
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Şerife DALBUDAK
Çankaya Üniversitesi, Türkiye
Ayşe Şirin Okyayuz
İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Dergi Adı Hacettepe Frankofoni
Dergi ISSN 1016-4537
Dergi Tarandığı Indeksler Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nin yayın organı olan Edebiyat Fakültesi Dergisi (EFD), 1983 yılından bu yana dil, edebiyat, sosyal ve insani bilimler alanlarında ulusal ve uluslararası özgün bilimsel araştırma yazılarına yer veren akademik ve hakemli bir dergidir. Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki sayı olarak yayımlanmaktadır.Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi, ULAKBİM Sosyal Bilimler Veri Tabanı, MLA (Modern Language Association of America) ve Directory of Open Access Journals (DOAJ) tarafından taranmaktadır.
Dergi Grubu Q4
Makale Dili Türkçe